29 sep 2014

Nederlands team naar Assen voor wedstrijd tegen AVO

0 Reacties

Dinsdagavond 30 september komt het Nederlands team naar Assen om een wedstrijd te spelen tegen AVO 1! De selectie van bondscoach Wim Scholtmeijer is in voorbereiding voor het EK in Portugal later dit jaar en speelt door het land een aantal oefenwedstrijden. Deze bijzondere wedstrijd wordt om 19.30 uur gespeeld in de Marsdijkhal. Een wedstrijd die je natuurlijk niet mag missen!

Nog maar 4 dagen is het mogelijk om je om je in te schrijven voor kaarten voor deze wedstrijd. Opgave is mogelijk via oranje@avoassen.nl (u krijgt geen reactie terug via de mail, maar uw naam met de aantal kaarten worden wel genoteerd!)

Voor jeugd tot en met 18 jaar is de toegang gratis, volwassenen betalen 2,50 euro om binnen te komen. Opgave via de mail is verplicht, ook voor de jeugd, want de capaciteit van de Marsdijkhal is beperkt. Vol is vol, dus wees er snel bij!! Eigen leden van AVO krijgen voorrang bij het inschrijven voor de kaarten tot en met 19 september. Maximaal 4 kaarten per lid. Daarna kunnen andere belangstellenden kaarten bestellen.

Opgave verplicht tot betalen en ophalen van de kaarten. Dit kan zondag 28 september bij de wedstrijden van de AVO selectie in Marsdijk bij de Korf. Of 30 september voor 18.30 uur aan de deur van de Marsdijkhal. Heb je dan je kaarten nog niet opgehaald, komen ze te vervallen en worden ze aan ander belangstellenden verkocht.

Tot 30 september!!

[begin]
Over de schrijver


Reeds 25 jaar een begrip in Assen en omstreken !